۰۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 28 April 2025
14:49
کد خبر : 9369683
۲۱:۱۳

۱۴۰۰/۰۶/۱۱

استفاده از ابزار فرهنگ و رسانه در ترویج فرهنگ تذکر لسانی

شاهرود_رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شاهرود بر توسعه تذکر لسانی در جامعه با استفاده از ابزار فرهنگی هنری و مجازی و رسانه‌ای تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار بسیج، حجت الاسلام والمسلمین عباس امینی در جلسه معاونت‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان شاهرود در حسینیه امام خمینی (ره) با بیان اینکه فریضتین واجب همگانی است و باید همه انجام دهند، افزود: در بخش فضاسازی و فرهنگ سازی نیاز است که ستاد وارد شود.
او افزود: تذکر لسانی همه زمان و وقت است و در بخش مردمی باید مسجد، محله و امام جماعت و بزرگان محله پیگیر باشند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شاهرود با اشاره به اینکه امروز ماسک نزدن مورد توجه و دقت است و منکری بزرگ در نظر مردم است، گفت: این حساسیت را باید به حیا و عفت و ایمان مردم نیز بُرد تا بتوان این منکرات را مثل ماسک نزدن مورد توجه مردم قرار داد.
امینی با تاکید بر ایجاد کمیته تخصصی در این راستا و فضاسازی و فرهنگ سازی، بیان کرد: باید در موضوع تذکر لسانی همه‌ی مردم حساس شوند و در جامعه و خانواده مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه شاهرود با اشاره به بخش حاکمیتی در این موضوع گفت: در بیمارستان‌ها و دفاتر خدماتی و دانشگاه‌ها باید موضوع تذکر لسانی مورد دقت و اهمیت باشد و تذکر لسانی نه فقط حیا و عفت بلکه در همه امور باید باشد.
او تصریح کرد: ریل گذاری و اقدام در بخش حاکمیتی در این راستا وظیفه همه مسئولین در مجموعه خود است که باید دنبال شود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شاهرود با اشاره به ابزار فرهنگی و رسانه‌ای امروز در راستای ترویج معروفات در جامعه گفت: امروز باید از ابزار فرهنگی هنری و فضای مجازی استفاده کرد و صدا و سیما و رسانه‌های مکتوب و مجازی به فرهنگ سازی و فضاسازی تذکر لسانی به عنوان یک حُسن توجه کنند.
او با اشاره به اینکه در دوران کرونا فضای مجازی به ما خوب کمک کردند و امروز نیز در اجرای این مهم باید کمک کنند، افزود: باید از ظرفیت فضای مجازی برای نشر معروفات و جلوگیری از منکرات استفاده و کمک گرفت و تذکر لسانی در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته و تداوم داشته باشد.
امینی بر توسعه تذکر لسانی در جامعه با استفاده از ابزار فرهنگی هنری و مجازی و رسانه‌ای تاکید کرد.
در این نشست معاونت های ستاد نیز به ارائه نظرات خود در راستای عملیاتی کرد تذکر لسانی در جامعه با رعایت همه شرایط تاکید کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید