۰۸ / تير / ۱۴۰۴ - 29 June 2025
22:57
کد خبر : 9371136
۱۰:۳۵

۱۴۰۰/۰۶/۱۷
سردار امیری در گفت و گو با بسیج :

بیانیه گام دوم انقلاب ،بیانیه اقتدار و عظمت ایران اسلامی است

جانشین فرماندهی سپاه امام سجاد علیه السلام گفت : حقیقت بیانیه گام دوم انقلاب ،بیانیه اقتدار و عظمت ایران اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان ،سردار هدایت الله امیری با اشاره بر تأکید رهبر انقلاب بر مفهوم انقلابی در بیانیه گام دوم انقلاب ،اظهار داشت: یکی از کلیدواژه‌های اصلی این بیانیه، تاکید بر انقلاب و انقلابی‌گری است.

سرتیپ دوم پاسدار هدایت الله امیری یاد آورشد: بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان چراغ راه ملت ایران در چهل سال دوم مسیر حرکت به سمت پیشرفت و تعالی ملت را به خوبی مشخص کرده و بیانیه گام دوم بیانیه اقتدار و عظمت ایران اسلامی است.

وی تصریح نمود :این بیانیه مهم و راهبردی محورها، فرازها و نکته‌های پُرمغزی دارد که با تعمق و ژرف‌اندیشی در آن، این حقیقت روشن‌تر می‌شود .

سردار امیری بیانیه رهبر معظم انقلاب رانقطه عطف چهل‌سالگی انقلاب اسلامی ایران دانست و گفت جمعیتی انبوه، تحصیل‌کرده، پُرانرژی و آینده‌ساز؛ مخاطب این بیانیه هستند که هر کدامشان می‌توانند موتور محرکه و پیشران حرکت و اقدامی مهم و سازنده برای کشور باشند.

جانشین فرماندهی سپاه امام سجاد علیه السلام افزود :صدور بیانیه راهبردی و ارسال پیام‌های مهم تاریخی در برهه‌های حساس از تاریخ یک ملت، رسالتی است که رهبران بر عهده داشته و دارند و همان طور که نبی مکرم اسلام (ص) و امام علی (ع) با صدور بیانیه‌های متعدد مسیر صحیح حرکت مسلمین را مشخص کردند رهبر معظم انقلاب نیز در بیانیه گام دوم انقلاب مسیر حرکت جامعه را در سالهای آینده تعیین کردند.

امیری بیان کرد: حرکت در مسیر ولایت پیشرفت و تعالی ملت ایران را تضمین کرده و دشمنان امروز می دانند که با وجود هدایت های مقام معظم رهبری و ملت و جوانانی غیور اجازه هیچ گونه اشتباه علیه ملت ایران ندارند چراکه ملت ایران ملتی امام حسینی(ع) است و راه شهدا را با قوت ادامه خواهد داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید