۲۷ / اسفند / ۱۴۰۳ - 17 March 2025
01:37
کد خبر : 9371959
۱۵:۳۹

۱۴۰۰/۰۶/۲۰
باحضور فرماندار شهرستان سیریک:

نشست هماهنگی و برنامه ریزی کنترل ستاد تنظیم بازار شهرستان سیریک

نشست هماهنگی و برنامه ریزی کنترل ستاد تنظیم بازار شهرستان سیریک برگزارشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان،صبح امروز به ریاست احمد جمالدینی فرماندار شهرستان سیریک با حضور مدیر تعزیرات حکومتی شهرستان های سیریک و میناب و محمد کریمی رئیس اداره صنعت معدت تجارت شهرستان سیریک در محل دفتر فرمتندار برگزار شد.

فرماندار شهرستان سیریک در این نشست گفت:نگاه مسئولان ستاد تنظیم بازار شهرستان باید نسبت به بازار تعاملی و ارشادی باشد که در این ارتباط برگزاری نشست های هم اندیشی با اصناف، اتحادیه ها و انجمن حمایت از مصرف کنندگان با ارایه راهکارهای مناسب ضرروی است.

احمد جمالدینی فرماندار شهرستان سیریک افزود:نظارت و کنترل بیشتر بازار و تمامی اصناف توسط تیم های نظارتی در اولویت قرار گیرد و در صورت مشاهد تخلفات بویژه گرانی به شدت برخورد شود.

وی اضافه کرد:رضایتمندی مردم برای ما خدمتگزاران ملاک است و باید با جدیت و دقت بیشتر در تنطیم بازار و کاهش فشار روی مصرف کننده مجدانه تلاش کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید