به گزارش خبرگزاری بسیج ؛ با توجه به شیوع گسترده ویروس منحوس کرونا و کمک به خانواده های نیازمند ، پایگاه مقاومت بسیج ریحانه النبی و گروه جهادی شهید فیروز حمیدی زاده و با کمک هیئت امناء مسجد ولیعصر ( علی آبادی های مقیم بجنورد) و خیرین ، تعداد 40 بسته مواد غذایی را تهیه و بین خانواده های نیازمند توزیع نمودند.
این بسته های مواد غذایی همزمان با شهادت حضرت رقیه (س) توزیع شده و هر بسته آن به ارزش 3 میلیون ریال می باشد که شامل ؛ برنج ، روغن ، چای ، ماکارونی ، رب گوجه فرنگی ، سویا ، عدس و قند می باشد.
رزمایش کمک های مومنانه با هدف کمک به خانواده های نیازمند و آسیب دیده از شیوع ویروس منحوس کرونا با فرمان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) همزمان با ولادت با سعادت امام زمان (عج) در سال 1399 آغاز به کار نمود.