به گزارش خبرنگار بسیج از هیرمند، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه هیرمند، گفت: همزمان با هفته دفاع مقدس، در ادامه برنامه سرکشی از خانواده معظم شهدا، به منظور عیادت و دلجویی از والدین شهید علیرضا پیری، و دیدار با خانواده معزز این شهید وارسته، دیدار و دلجویی شد.
وی بیان کرد: جایگاه شهدای راه حق در ملکوت اعلی و در جوار قُرب الهی است، آن تا انتهای هستی زندهاند، آنها شاهد اعمال و رفتار ما هستند، ما باید سعی کنیم سیره شهدا را سرلوحه کار خود دهیم، و درس ایثار و از خود گذشتگی را از این عارفان به حق پیوسته بیاموزیم.
سرهنگ پاسدار علی محبی با تاکید بر ضرورت احیاء فرهنگ ایثار و شهادت افزود: ما هرچه داریم به برکت خون سرخ شهدا داریم، خونهای پاک و به ناحق ریخته شده شهیدان، و صبر و بردباری خانوادههای این عزیزان، برای نظام جمهوری اسلامی ایران، عزت و اقتدار و سربلندی به ارمغان آوردهاست.
در پایان این دیدار صمیمانه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هیرمند، به رسم یادبود، لوح سپاسی به خانواده مکرم این شهید ترور اهداء کرد.
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|