به گزارش خبرگزاری بسیج از ایرانشهر، اولین دوره کلاس مهارت های زندگی با موضوع کنترل خشم ویژه خواهران بسیجی با حضور رزمنده دفاع مقدس در روستای سعید آباد بمپور به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار شد.
در این جلسه ضمن یادآوری مباحث قبل به صورت کاربردی هر کدام از خانواده ها در مورد مباحث کلاس گفتگو کردند.
بسیجی رزمنده حمید قلندرزهی که به عملکرد گروهها نظارت داشت و نکته نظراتی به گروه ها یاد آوری کرد و در ادامه به بحث های تازه در مورد کنترل خشم بیان کرد و گفت: خشم یک احساس پیچیده است که به صورت جسمانی و هیجانی ابراز می شود. خشم واکنش طبیعی ارگانیسم نسبت به شرایط و موقعیت هایی است که در آن دچار ناکامی می شویم و احساس تهدید می کنیم، یا معتقدیم صدمه خواهیم دید یا فردی در مورد ما دچار اشتباه شده است. این احساس می تواند از یک احساس خفیف ناخوشایند تا یک احساس شدید عصبانیت را در برگیرد .
قلندرزهی در ادامه خاطر نشان کرد: خشم و پرخاشگری یک رفتار است که هدف آن صدمه زدن به پرخاشگری یک فرد دیگر یا اموال اوست. پرخاشگری می تواند به شکل سوء استفاده کلامی، تهدید کردن یا اعمال آسیب زننده باشد. ولی خشم یک احساس است که الزاما منجر به پرخاشگری نمی شود. بنابراین یک فرد ممکن است خشمگین شود، بدون اینکه الزاما رفتار پرخاشگرانه داشته باشد.
وی افزود: اگر انسان بتواند در حالات خشم ، مالک نفس خود باشد، می توان از افراد نیرومند و توانا برشمرد چون که کنترل نفس سرکش در آن حالت، ایمان و اراده ای والا و قوی لازم دارد که خیلی از انسان ها نمی توانند از عهده اش بربیایند.
قلندرزهی در خصوص این دوره آموزشی گفت: مهارتهای زندگی روز به روز گسترده تر می شود و نیاز ما به دانستن بیشتر درباره انواع مهارتهای زندگی است و ما باید به دنبال افزایش سطح معلومات خود باشیم که بتوانیم این اطلاعات و دانش را به دیگران انتقال بدهیم.
در ادامه قلندرزهی به رفتار متقابل همسران نسبت به همدیگر اشاره کرد که در جریانات همسو تلاش برای حفظ روابط مشترک و ایجاد برقراری شباهت ها و تقویت جریان های تاثیر گذار بر همسان سازی شکل می گیرد
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|