۲۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 15 June 2025
07:23
کد خبر : 9378289
۱۱:۱۴

۱۴۰۰/۰۷/۰۶

مرکز تجمیعی واکسیناسیون بیمارستان فوق تخصصی نجمیه افتتاح شد

همزمان با هفته دفاع مقدس مرکز تجمیعی واکسیناسیون بیمارستان فوق تخصصی نجمیه افتتاح شد.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج، مرکز تجمیعی واکسیناسیون بیمارستان فوق تخصصی نجمیه همزمان با هفته دفاع مقدس با حضور حجت الاسلام والمسلمین سلامی مسئول نمایندگی ولی فقیه در بیمارستان نجمیه و عباسعلی قائمی مدیر این بیمارستان افتتاح و فعالیت خود را آغاز کرد.

 

قائمی مدیر بیمارستان نجمیه در خصوص این افتتاح بیان داشت: مرکز تجمیعی واکسیناسیون بیمارستان فوق تخصصی نجمیه با هدف افزایش سرعت تزریق واکسن کرونا به گروه‌های هدف و عموم مردم و کاهش میزان معطلی افراد در شهر تهران فعالیت خود را آغاز کرد. 

 

وی افزود: این مرکز همه روزه از ساعت ۸ تا 13 آماده تزریق واکسن کرونا به شهروندان با شرایط اعلام‌شده از سوی ستاد ملی کرونا است.

 

مدیر بیمارستان نجمیه در پایان عنوان کرد: در کنار واکسینه شدن افراد مختلف جامعه، لازم است تا مردم دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت و نسبت به استفاده از ماسک اقدام کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید