به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛ یادواره شهدای محله امام صادق (ع) کوهبنان با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ، رئیس دفتر نماینده مجلس شورای اسلامی، رئیس بنیاد شهید کوهبنان ، جمعی از بسیجیان و خانواده های معزز شهیدان در محل پایگاه مقاومت به همت پایگاه های مقاومت شهید چمران و فاطمه الزهرا (س) برگزار شد.
در این مراسم مسئول عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی کوهبنان گفت: همگان همواره باید تابع ولایت و رهبری باشیم و در خط ولایت حرکت کنیم چیزی که همه شهدا به ما آموختند.
وی خاطر نشان کرد: در جریان غدیر خم پیامبر اکرم (ص) دستور دادند کسانی که جلوتر رفتند برگردند و کسانی که هنوز نرسیده اند برسند تا ماموریت خویش را انجام دهند این مهم به این مضموم است که اگر کسی بدنبال سعادت دو سراست باید همواره گوش به فرمان و تابع ولایت باشد.
حجت الاسلام رضا یحیایی ابراز داشت: بر همگان واجب است راه شهیدان را ادامه بدهیم با تمام توان به مردم خدمت کنیم وگرنه مدیون خون شهدا هستیم.
وی به بیان خاطراتی از شهدا و دوران دفاع مقدس بسنده کرد و افزود: در دوران دفاع مقدس رزمندگان تمام هستی خود را در طبق اخلاص گذاشتند تا ارزش ها و آرمان های اسلام و انقلاب اسلامی حفظ شود.
مسئول عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی کوهبنان تاکید کرد: اگر می خواهیم دشمنان و بدخواهان همچنان طعم ذلت و خواری را بچشند باید وصیت نامه شهدا ، خاطرات و نامه های آنان را مرتب بخوانیم.
وی تصریح کرد: دشمنان و بدخواهان در صددند نام و یاد شهدا به فراموشی سپرده شود توجه به منویات حکیمانه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) تنها راه حل مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمنان است.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان