۲۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 15 October 2026
۰۹:۰۷
کد خبر : 9378694
۰۹:۲۵

۱۴۰۰/۰۷/۰۷
به مناسبت هفته دفاع مقدس

یادواره نه شهید محله امام صادق (ع) کوهبنان برگزار شد.

یادواره شهدای محله امام صادق (ع) کوهبنان با حضور مسئولین و جمعی از بسیجیان و خانواده های معزز شهیدان در محل پایگاه مقاومت به همت پایگاه های مقاومت شهید چمران و فاطمه الزهرا (س) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛ یادواره شهدای محله امام صادق (ع) کوهبنان با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ، رئیس دفتر نماینده مجلس شورای اسلامی، رئیس بنیاد شهید کوهبنان ، جمعی از بسیجیان و خانواده های معزز شهیدان در محل پایگاه مقاومت به همت پایگاه های مقاومت شهید چمران و فاطمه الزهرا (س) برگزار شد.

در این مراسم مسئول عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی کوهبنان گفت: همگان همواره باید تابع ولایت و رهبری باشیم و در خط ولایت حرکت کنیم چیزی که همه شهدا به ما آموختند.

وی خاطر نشان کرد: در جریان غدیر خم پیامبر اکرم (ص) دستور دادند کسانی که جلوتر رفتند برگردند و کسانی که هنوز نرسیده اند برسند تا ماموریت خویش را انجام دهند این مهم به این مضموم است که اگر کسی بدنبال سعادت دو سراست باید همواره گوش به فرمان و تابع ولایت باشد.

حجت الاسلام رضا یحیایی ابراز داشت: بر همگان واجب است راه شهیدان را ادامه بدهیم با تمام توان به مردم خدمت کنیم وگرنه مدیون خون شهدا هستیم.

وی به بیان خاطراتی از شهدا و دوران دفاع مقدس بسنده کرد و افزود: در دوران دفاع مقدس رزمندگان تمام هستی خود را در طبق اخلاص گذاشتند تا ارزش ها و آرمان های اسلام و انقلاب اسلامی حفظ شود.

مسئول عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی کوهبنان تاکید کرد: اگر می خواهیم دشمنان و بدخواهان همچنان طعم ذلت و خواری را بچشند باید وصیت نامه شهدا ، خاطرات و نامه های آنان را مرتب بخوانیم.

وی تصریح کرد: دشمنان و بدخواهان در صددند نام و یاد شهدا به فراموشی سپرده شود توجه به منویات حکیمانه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) تنها راه حل مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمنان است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید