به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، اصغر عباسقلی زاده در همایش بزرگ رزمندگان دوران دفاع مقدس سپاه آذرشهر گفت: از اصلی ترین اهداف دشمن در جنگ جلوگیری از پا گیری و رشد انقلاب اسلامی و تجزیه ایران بود که با رشادت های رزمندگان دفاع مقدس که هنوز هم آثار آن دلاوری ها و ایستادگی ها به چشم می خورد، قطعا دشمنان نظام و انقلاب آرزوی غلبه و پیروزی بر ایران را با خودشان به گور خواهند برد.
وی افزود: در طول تاریخ حق و باطل همیشه در مقابل هم بوده ولی عظمتی که مسلمانان و طرفداران حق از خود نشان داده اند هیچ کجا دیده نشده، جنگ هایی که در طول تاریخ اتفاق افتاده قابل قیاس با دفاع مقدس ایران اسلامی نیست برای مثال جنگ های جهانی اول و دوم که بدون نتیجه و بر سر یک دلیل واهی و پوچ (کشته شدن ولیعهد یک کشور) اتفاق افتاد حدود 100میلیون نفر نابود شدند نه به انسانیت ارزش قائل شدند نه برای حقوق بشر.
سردار عباسقلی زاده اضافه کرد: علت و نتیجه جنگ ما هر دو مقدس بوده و تاکنون از نتایج ارزشمند آن دفاع مقدس در راستای اهداف بزرگ انقلاب و نظام استفاده می کنیم جنگ ما دفاع از سرزمین، خاک و ناموس کشورمان با هدف رشد و زنده نگه داشتن دین اسلام و ایستادگی در مقابل استکبار و ظالمان بود که برگرفته از نهضت عاشورای حسینی بود شروع شده و چون هدف درست بود و مدیرت جنگ ولایی و توسط امام خمینی (ره) هدایت می شد تاکنون ماندگار شده و روز به روز بر عزت و شرف و گستردگی آن افزوده می شود.
وی ادامه داد: ناگفته نماند که جنگ ما یک جنگ نابرابر و با کل دنیا بوده ولی رزمندگان با توکل و توسل به خدا و ائمه معصومین(ع) و ایمان قوی و بصیرت دینی و ولایی در مسیر اهداف اسلامی با این که در اوایل جنگ دست خالی در مقابل دشمنان ایستادگی کردند با افتخار و سربلندی پیروز میدان شدند.
سردار عباسقلی زاده بیان کرد: در طول 40 سال گذشته دشمنان شرق و غرب از توطئه ها و سنگ اندازی های خود در مسیر انقلاب و نظام دست بر نداشته و با ترور شخصیت های انقلابی، نظامی، هسته ای، ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی، ایجاد گروهک های منافق(داعش) و از همه مهم تر در بخش فرهنگی در پی ضربه زدن به نظام و انقلاب هستند.
وی یادآور شد: جهان اسلام مدیون شما رزمندگان است امروز اگر راهپیمای اربعین است مدیون شما است شما رزمندگان پیام رسان انقلاب هستید و امروز نیز مثل گذشته باید ولایت مداری و ولایت محوری ما بیش از پیش باشد و از ماموریت های مهم ما امروز کمک به دولت در راستای رسیدن به اهداف انقلابی اش و انتقال پیام شهدا به نسل جوان است و همچنین ازفضای مجازی که امروز بزرگترین گمراه کننده نسل جوان است نباید غافل شد.