۲۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 15 June 2025
19:17
کد خبر : 9382256
۱۱:۰۰

۱۴۰۰/۰۷/۲۰
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک:

دُز سوم واکسن کرونا برای کادر بهداشت و درمان در راه است

علیمحمدی گفت: کادر بهداشت و درمان که شش ماه از تزریق واکسن دُز دوم آنها گذشته باشد و همچنین سطح آنتی بادی آنها پایین تر از حد انتظار باشد مشمول دریافت دُز سوم می شوند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ علی علیمحمدی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در جمع خبرنگاران گفت: طی هفته جاری تزریق دُز سوم ویژه کادر بهداشت و درمان در استان مرکزی آغاز می شود.

وی افزود: در گام نخست، کادر بهداشت و درمان و احتمالا بیماران دارای ضعف ایمنی مانند بیماران سرطانی دُز سوم را دریافت می کنند.

وی تاکید کرد: کادر بهداشت و درمان که شش ماه از تزریق واکسن دُز دوم آنها گذشته باشد و همچنین سطح آنتی بادی آنها پایین تر از حد انتظار باشد مشمول دریافت دُز سوم می شوند.

علیمحمدی در ادامه خاطرنشان کرد: بسته به اینکه در نوبت اول و دوم فرد چه واکسنی را دریافت کرده است، دُز سوم تزریق می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: با توجه به اینکه تعدادی از پرسنل هنوز واکسینه نشده اند پیگیری لازم صورت گرفته است و طی ابلاغیه ای مقرر شد که افراد در اسرع وقت اقدام به تزریق واکسن کنند.

وی در پایان گفت:  ۱۰ روز به افراد واکسینه نشده مهلت داده شد که سه روز دیگر فرصت برای تزریق دارند، اگر افراد در زمان مقرر اقدام به تزریق نکنند، قطعا شدت عمل و اجبار را لحاظ خواهیم کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید