۲۱ / اسفند / ۱۴۰۳ - 11 March 2025
20:50
۱۵:۱۰

۱۴۰۰/۰۷/۲۴
رئیس حوزه هنری سیستان وبلوچستان:

کارگاه منطقه‌ای تولید پوستر در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود

زاهدان/ مصطفی سیاسر گفت: کارگاه منطقه‌ای تولید پوستر«رحما» با هماهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت هفته وحدت با شرکت استان‌های مختلف در زاهدان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، رئیس حوزه هنری سیستان وبلوچستان در نشست خبری کارگاه منطقه‌ای تولید پوستر در سیستان و بلوچستان با گرامیداشت هفته وحدت، گفت: رهبر معظم انقلاب بارها حرکت تمدنی انقلاب اسلامی را تبیین کردند که همگرایی و وحدت اوج این حرکت بوده چرا که ایجاد وحدت اسلامی بدون ایجاد همگرایی امکان‌پذیر نیست.

مصطفی سیاسر افزود: یکی از فعالیت‌های فرهنگی در نهادهای متولی ایجاد همین همگرایی است تا از این طریق بتوانیم تصویری وحدت‌بخش از مذاهب اسلامی را به نمایش بگذاریم.

وی ادامه داد: کارگاه منطقه‌ای تولید پوستر به منظور نشان دادن جایگاه سیستان و بلوچستان در وحدت اقوام و مذاهب اجرا خواهد شد چرا که رهبر معظم انقلاب فرمودند «مساله این استان وحدت مذاهب اسلامی است».

رییس حوزه هنری سیستان وبلوچستان خاطرنشان کرد: این کارگاه به صورت منطقه‌ای برگزار می‌شود و ۶۰ هنرمند از سراسر کشور در آن ثبت‌نام و ۳۰ نفر برای کارگاه پذیرش شدند و تا ۳۰ مهر به تولید اثر هنری گوناگون مرتبط با هفته وحدت خواهند پرداخت.
وی تصریح کرد: محور تولید آثار در کارگاه منطقه‌ای تولید پوستر "رحما" وحدت بوده که تمامی گرافیست‌ها شرکت‌کننده جوان و بازه سنی آنان ۱۸ تا ۳۰ سال است.


انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید