به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام نستوهی جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر شرکت آب منطقه ای استان، افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیز اقدام به برگزاری جلسات مجازی دوره ملی آموزش امر به معروف و نهی از منکر کرده است که همه مردم مخصوصا مسئولان می توانند هم به صورت آنلاین و هم افلاین در این دوره شرکت کنند.
وی ضمن تبیین رویکرد جدید ستاد بر استفاده از تبلیغات بخصوص در رسانه ملی و فضای مجازی جهت صرفه جویی در مصرف آب به عنوان یکی از معروفات در این حوزه تاکید کرد.
حجت الاسلام نستوهی با اشاره به آیات و روایات متعدد نسبت به ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به کتاب های آسمانی که قبل از اسلام به ترویج فریضتین می پرداختند، گفت: در کتاب تورات نیز برای ترویج فریضه های امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید شده است و باید توجه داشت که امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باید از روی دلسوزی باشد.
یوسف غفارزاده مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان نیز در این جلسه گزارشی از عملکرد شرکت آب منطقه ای استان ارائه و بر لزوم برگزاری جلسات پرسش و پاسخ و کارگاه های آموزشی تاکید کرد.
حجت الاسلام نستوهی همچنین در این جلسه حکم مسئولیت رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر شرکت آب منطقه ای استان را به مهندس غفارزاده اعطا کرد.