به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، رضا عباسی در همایش «زنان معماران جدید ایران» افزود: امروز با توجه به تکنولوژی های پیشرفته باید در بازگویی واقعیت ها به جوانان و نوجوانان هنرمندانه و به روز عمل کنیم تا حق مطلب ادا شود و نباید آن ها را تفسیر یا تحریف کنیم.
وی با اشاره به اینکه وظیفه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در انتقال فرهنگ ارزشی ایثار و شهادت سنگین است، از بی مهری برخی مسئولان در این خصوص گلایه و تصریح کرد: متاسفانه برخی مسئولان این بنیاد را اواویت چندم خود می دانند.
امیر دریادار عباسی اضافه کرد: پارک موزه دفاع مقدس محتوی و مقتضیات خود را می طلبد تا مردم با رشادت های مردم آذربایجان در دوران دفاع مقدس آشنا شوند چراکه آذربایجان نقش موثری در جنگ داشت ولی متاسفانه هنوز کار بسیاری داریم تا بتوانیم مجاهدت این خطه از کشور را معرفی کنیم.
ساعتی پیش همیش «زنان معماران ایران جدید» به همت بسیج جامعه زنان سپاه عاشورا در مرکز فرهنگی پارک موره دفاع مقدس با حضور مسئولان لشکری و کشوری برگزار و در آن از کتاب «الفبای شهادت» شامل آثار برگزیده همایش بین المللی نیمکت های سوخته رونمایی شد.