تفکر بسیجی مانع سقوط انقلاب در عرصه های مختلف شد
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، حجت الاسلام جواد نیک بین، نماینده مردم کاشمر، خلیل آباد، بردسکن و کوهسرخ پیش از ظهر امروز در همایش بزرگ اقتدار بسیج که در محل تکیه حسینی شهرستان خلیل آباد با حضور پر شور بسیجیان برگزار شد، اظهار داشت: هر فردی که در دایره انقلاب معنا می شود با بسیج همراه است.
نماینده منطقه ترشیز با تاکید بر اینکه برابری و ساده زیستی بسیجیان باعث جاودانه ماندن آنها می شود که شهید فهمیده ها، سلیمانی ها و… از این نوع بودند، تصریح کرد: نتیجه تفکر بسیجی عمل شهید گونه است و شهید کسی است که در دنیا شهید گونه زندگی کند و خدا را شاهد بر اعمال و رفتار خود بداند.
وی با اشاره به اینکه انقلاب بیش از ۴ دهه می گذرد و انقلاب با وجود همه توطئهها، ترورها، کودتاها، جنگ ۸ ساله و فتنه های مختلف باید سقوط می کرد ولی انقلاب ماندگار شد، اذعان کرد: تمام رسانه های دنیا وعده سقوط انقلاب می دهند ولی انقلاب روز به روز قدرتمندتر و مستحکم تر می شود.
وی با تاکید بر اینکه تفکر بسیجی مرهون رهنمودهای امام و رهبری است، تشریح کرد: انقلاب باید سقوط می کرد ولی رهبری دیدبانی با دید عمیق و بسیجیانی از خود و جان گذشته دارد که باعث شد انقلاب ماندگار شود.