به گزارش خبرنگار بسیج از مهرستان، سرهنگ پاسدارحسین نکویی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه مهرستان گفت؛بازیهای بومی محلی ویژه بانوان امسال و برای نخستین بار در روستای مولتان حوزه بخش مرکزی باهمکاری بسیج و ورزش جوانان برگزار شد که مورد استقبال پرشور خواهران بسیجی قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه لزوم احیای بازیهای بومی محلی و باز آفرینی برای نسل جوان با وجود سرگرمی های فرزندان در فضای مجازی نیاز جامعه است،بیان کرد؛بسیج برای حمایت و احیای بازیهای بومی محلی و تولید درعرصه دیجیتال وفضای مجازی حمایت میکند.
این مقام مسئول باتوجه به اینکه به برگزاری رویداد بازیهای دیجیتال بسیج در سطح استان وکشورخاطرنشان کرد؛برای اولین بار در نیمه دوم آبان امسال تیمی از برادران متخصص در زمینه پویانمایی مهرستان در رویداد تولید محتوای استانی اعزامی شدند و نقش آفرینی کردند.
وی ادامه داد؛مسئولین برای جلوگیری فرزندان از استفاده بازیهای رایانه ای غربی باید،بازیهای بومی محلی که میراث گذشتگان هستند را احیا کنند و بسیج هم این آمادگی را دارد.
گفتنی است تعداد ۴تیم در بازی های بومی محلی کَپکَ،هفت سنگ،طناب کشی و حلقه زنی شرکت کرند که به تیم و نفرات برتر جوایزی اهدا شد.