به گزارش خبرگزاری بسیج از قم،این مراسم با شعرخوانی حجج الاسلام جواد محمد زمانی، سید مهدی شفیعی، سید محمد بابامیری و آقایان محمد جواد شرافت، یوسف رحیمی و رضا خورشیدی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین سید حسن اکبری، مسئول مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه با اشاره به اهمیت و اثر شعر گفت: برخی از اشعار در زمان جنگ تحمیلی کمتر از نبرد فیزیکی با دشمن نبود.
وی ادامه داد: بسیج مخفف بصیرت، ساماندهی و سازمان دهی، یارگیری، کادرسازی، مجاهدت و حماسه سازی است.
مسئول مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه اذعان کرد: اگر یک شاعر با شعر خوانی اش بصیرت ایجاد نکند در هنرش ناکام است و اگر سازمان خوبی ساماندهی نشود در راه اجرای آرمانها موفق نخواهیم شد، همچنین هرکسی در حوزه هنر خود باید به کادرسازی اهتمام بورزد.
حجت الاسلام و المسلمین اکبری خاطرنشان کرد: حوزه شعر و هنر همیشه در راه انقلاب همت را بلند دارند، هنر امام واژههای عالم را تغییر داد، هنر امام رسوایی بدخواهان اسلام بود، باید این هنر را با شعر و این استعداد خدادادی زنده و احیاء کرد.
گفتنی است این برنامه شب شعر با اجرای سید علی نقیب برگزار شد.
انتهای پیام/
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |