۱۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 06 June 2025
21:01
کد خبر : 9396083
۰۸:۴۸

۱۴۰۰/۰۹/۰۸
همزمان با ازسرگیری مذاکرات وین؛

انگلیس و اسرائیل یادداشت مشترکی را علیه ایران منتشر کردند

وزرای خارجه انگلیس و رژیم صهیونیستی با انتشار یادداشت مشترکی در روزنامه «تلگراف» به بیان ادعاهای بی اساس و واهی علیه ایران پرداختند.

به گزارش خبرگزاری بسیج، در آستانه نشست ایران و گروه 1+4 در وین برای رفع تحریمهای اقتصادی علیه ایران، «لیز تراس» و «یائیر لاپید» وزرای خارجه انگلیس و رژیم صهونیستی در یادداشتی در روزنامه تلگراف بر تعهد دو طرف برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای تاکید کردند. 

تراس و لاپید در یادداشت خود آورده‌اند، «لندن و تل آویو شب و روز برای مقابله با دستیابی ایران به سلاح هسته ای با یکدیگر کار خواهند». 

آنها در این یادداشت همچنین مدعی شده‌اند، زمان در حال سپری شدن است و ما نیازمند همکاری نزدیک با شرکا و دوستانمان برای مقابله با جاه طلبیهای ایران خوانده اند، هستند.

لیز تراس و یائیر لاپید درحالی این یادداشت را در روزنامه تلگراف منتشر کرده اند که قرار است روز دوشنبه با یکدیگر دیدار و رایزنی کنند.

دستور کار اصلی دیدارهای لاپید که یک شنبه شب وارد لندن شده است موضوع ایران است. 

وزارت خارجه اسرائیل در بیانیه‌ای درباره سفر یائیر لاپید به لندن گفته، تمرکز وزیر خارجه در این سفر بر مذاکرات وین است و در کنار آن روابط دوجانبه نیز پیگیری خواهد شد. 

براساس گزارش کانال 13 رژیم صهیونیستی، یکی از اهداف اصلی دیدارهای لاپید با «بوریس جانسون» و سپس «امانوئل ماکرون» رهبران انگلیس و فرانسه «اطمینان از پابرجا ماندن تحریمهای بانکی علیه ایران است».

لاپید قرار است بعد از انگلیس به فرانسه نیز سفر کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید