۱۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 05 June 2025
12:02
کد خبر : 9396456
۱۳:۴۰

۱۴۰۰/۰۹/۰۹

فرهنگ بسیجی باید به تمدن تبدیل شود

شاهرود_معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: امروزه فرهنگ بسیجی نه‌تن‌ها در کشور اسلامی ما به‌عنوان یک الگو شناخته‌شده بلکه در جهان نیز باید به یک تمدن تبدیل شود.

فرهنگ بسیجی باید به تمدن تبدیل شودبه گزارش خبرنگار بسیج، حجت‌الاسلام دکتر نظری در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود اظهار کرد: امروزه فرهنگ بسیجی نه‌تن‌ها در کشور اسلامی ما به‌عنوان یک الگو شناخته‌شده بلکه در جهان نیز باید به یک تمدن تبدیل شود.
او افزود: در حال حاضر حتی در کشور‌های همسایه که شیعیانی حضور دارند می‌بینیم فرهنگ بسیجی به‌سرعت در حال شکل‌گیری است و این موهبتی خداوندی است.
نظری بابیان اینکه حرکت‌های انقلابی در کشور یمن و دیگر کشور‌ها ناشی از همین روحیه و تفکر بسیجی می‌باشد که الگوی آن ایران اسلامی است اظهار کرد: باید از ظرفیت فرهنگ بسیج و بسیجی در راه پیشبرد اهداف عالیه انقلاب استفاده کرد و این مهم به فضل الهی هرروز پررنگ‌تر می‌شود.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: معادل واژه بسیج در کتاب آسمانی ما به نام ربیون آورده شده است و این یعنی اینکه بسیج و روحیه بسیجی ریشه در مبانی فکری اسلام دارد.
در این جلسه در مورد برنامه‌های گرامیداشت هفته بسیج با مشارکت بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و بسیج کارکنان، ازجمله عطرافشانی مزار شهدا و زیارت عاشورا، برگزاری مسابقات ورزشی، محفل انس با قرآن (حلقه صالحین) دیدار با امام‌جمعه شاهرود، رزمایش کمک مؤمنانه، پخش سرود‌های انقلابی از رادیو روابط عمومی دانشگاه، مسابقه کتبی، مسابقه پیامکی و همایش پیاده‌روی بحث و بررسی شد.
تدوین و بررسی برنامه‌های مراسم روز دانشجو (۱۶ آذر)، جشن ولادت حضرت زینب سلام‌الله و روز پرستار ۱۹ آذر، مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا سلام‌الله، برنامه‌های مربوط به روز وحدت حوزه و دانشگاه، جشنواره کشوری شعر و موارد مربوط به کمیته ناظر بر نشریات از دیگر موارد مطروحه در این جلسه بود که مورد تصویب اعضای شورای فرهنگی دانشگاه قرار گرفت.
در جلسه مذکور مسئول بسیج کارکنان و اساتید نیز برنامه‌های خود را در مورد گرامیداشت هفته بسیج و ایام و مناسبت‌های آذرماه اعلام کردند که در مورد تصویب قرار گرفت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید