۰۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 25 April 2025
22:17
کد خبر : 9400245
۱۳:۳۳

۱۴۰۰/۰۹/۲۵
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش ملی "نقش بانوان در ایجاد تمدن نوین اسلامی با رویکرد الگوی سوم" :

انقلاب اسلامی احیاگر تفکر اسلام ناب در حوزه زنان و بانوان است

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش ملی "نقش بانوان در ایجاد تمدن نوین اسلامی با رویکرد الگوی سوم" بیان کرد: آنچه که مد نظر مکتب اسلام و خاصه حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) است، زن مسلمان ایرانی است‌ و این الگوی سوم زن الگویی است که نه شرقی است نه غربی و حضور و فعالیت زنان در عرصه‌ی اجتماعی سبب آن می‌شود که الگوی جدید را به جهان ارائه بدهیم.

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، علی نیکزاد در اولین همایش ملی "نقش بانوان در ایجاد تمدن نوین اسلامی با رویکرد الگوی سوم" عنوان کرد:  توجه به بانوان دچار کم‌کاری تاریخی شده است و این همایش‌ها و مطالبات به حق سبب می‌شود مسئولان به کم کاری خود در عرصه‌ی بانوان پی ببرند. 

وی گفت: کتاب‌های شهید مطهری، کتاب زن در آیینه‌ی جمال و جلال الهی از حضرت آیت الله جوادی آملی و بیانات و سخنرانی‌های متفکر و اسلام شناس بزرگ حضرت آیت الله خامنه‌ای که در مجموعه ۵ جلدی نقش و رسالت زن جمه بندی شده است، منابع مهمی هستند که با مطالعه‌ی آن‌ها می‌توانیم نظر اسلام در باب زنان را درک کنیم. 

نیکزاد

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از مسائلی که به شکل جدی مورد بحث و توجه افکار عمومی ایران و جهان قرار گرفت موضوع زن از دیدگاه انقلاب اسلامی بود.آنچه که مد نظر مکتب اسلام و خاصه حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) است، زن مسلمان ایرانی است‌ و این الگوی سوم زن الگویی است که نه شرقی است نه غربی و حضور و فعالیت زنان در عرصه‌ی اجتماعی سبب آن می‌شود که الگوی جدید را به جهان ارائه بدهیم. 

وی افزود: اگر‌مجاهدت‌های حضرت خدیجه، شمشیر حضرت حمزه و منطق حضرت علی (ع) نبود اسلام به این سرعت رشد نمی‌کرد و اگر مجاهدت‌های حضرت زهرا (س) در دفاع از ولایت و امام عصر خود در آن زمان نبود جریان تحریف اسلام رسوا نمی‌شد.

انتهای پیام/

منبع: دفتر رسانه و ارتباطات اجتماعی نهضت استادی بسیج گلستان
 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید