۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
15:57
کد خبر : 9400266
۱۶:۰۵

۱۴۰۰/۰۹/۲۵

نظام هماهنگ پرداخت به معنای واقعی محقق شود

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: کار فرهنگی نیازمند سرزندگی و نشاط است که باید با ترمیم حقوق، روحیه و انگیزه دوچندانی به کارکنان دستگاه‌های فرهنگی بخشید.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سیدمحمد حسینی ظهر امروز در آئین افتتاح کتابخانه شهید باهنر این شهرستان با بیان اینکه این روزها مشکلات معیشتی اقتصادی فراوان است، اظهار کرد: طی سفرهای استانی  مسائل فکری، فرهنگی و علمی نباید تحت‌الشعاع قرار گیرد هرچند که در شرایط فعلی اولویت اقتصاد است ولی اگر جریان‌سازی و کار ژرف فرهنگی نشود این زحمات هم به نتیجه نخواهد رسید.

وی ایجاد فضاهایی همچون سینما، کتابخانه و تالار را زمینه ساز ایجاد رویدادهای فرهنگی عنوان کرد و افزود: با مجموع این اقدامات افکار و اندیشه غرب بر جوانان غالب نمی‌شود.

معاون پارلمان رئیس‌جمهور با اشاره به وجود شخصیت‌های متعدد علمی و فرهنگی در بروجرد، ضمن اهدای حداقل یک‌هزار جلد کتاب به کتابخانه شهید باهنر این شهرستان گفت:  پیشنهاد می‌شود مرکز خاصی برای معرفی شخصیت و آثار نویسندگان، مترجمان، عالمان و اندیشمندان این  شهرستان ایجاد و نتایج اقدامات آنان در این مکان به صورت تجمیعی نمایش داده شود.

حسینی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر کتابخوانی و تقریر ایشان بر مقدمه برخی کتاب‌ها در راستای تشویق دیگران حتی مسوولان به مطالعه اضافه کرد: بیان واژه‌های جدید، تعابیر تازه، طرح سوژه و ایجاد حرکتی که ایشان در جامعه رقم می‌زند علاوه بر استعداد ذاتی به دلیل سطح مطالعه عمیق و اشراف ایشان بر مسائل فرهنگی است.

وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم علاوه بر رفع مشکلات معیشتی به فرهنگ هم بها داده شود، خاطرنشان کرد: در این راستا مشکلات معیشتی کارکنان ارشاد و کتابخانه‌ها در برنامه سازمان امور استخدامی و اداری مقایسه، بررسی و ترمیم حقوق‌ها در دستور کار قرار دارد.

معاون پارلمانی رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه نظام هماهنگ پرداخت باید به معنای واقعی محقق شود، تصریح کرد: کار فرهنگی نیازمند سرزندگی و نشاط است که باید با ترمیم حقوق، روحیه و انگیزه دوچندانی به کارکنان دستگاه‌های فرهنگی بخشید.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید