۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۲۳:۵۷
کد خبر : 9401126
۲۰:۳۷

۱۴۰۰/۰۹/۲۹

تهیه جهیزیه فقط با 19 میلیون تومان برای نهادینه‌سازی ازدواج آسان در آذربایجان غربی

تهیه جهیزیه فقط با 19 میلیون تومان برای نهادینه‌سازی ازدواج آسان در آذربایجان غربی
مدیر موسسه «فصل زندگی نوین» گفت: شرایطی را فراهم کرده‌ایم تا زوج‌‌های جوان بتوانند فقط با 19 میلیون تومان اقلام اساسی زندگی را تهیه کنند.

سجاد رحیمی امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در ارومیه، ضمن ابراز تاسف از اینکه بیکاری و پرتوقع بودن خانواده‌ها باعث شده است، که سن ازدواج بالا برود، ادامه داد: تا جایی که بتوانیم برای اشتغال‌زایی تلاش می‌کنیم، همین طور برای تامین جهیزیه ارزان نیز وارد عمل شده‌ایم.

وی ضمن اشاره به اینکه برای تامین و فروش جهیزیه ارزان و متعارف وارد عمل شده و با موسسات فعال در این زمینه همکاری می‌کنیم، اضافه کرد: در این راستا با موسسه همسو و مرکز نیکوکاری ریحانه‌النبی قم تعامل می‌کنیم، تا اقلام اساسی زندگی را با قیمت خیلی پایین‌تر از بازار به زوج‌های جوان بفروشند.

این فعال فرهنگی خاطرنشان کرد: یک سری جهیزیه ای که به واسطه موسسات همکار در قم تهیه می‌کنیم، فقط 19 میلیون تومان هزینه دربردارد که یخچال فریزر، اجاق گاز، لباسشویی، فرش، سرویس قاشق و چنگال، سرویس قابلمه، سرویس آرکوپال، کتری و قوری، ساعت، چای‌ساز و سینی‌جات را شامل می‌شود.

رحیمی به تعامل با یک مجموعه فعال دیگر در زمینه تامین جهیزیه در شهرستان خوی اشاره کرد و بیان داشت: فقط با 23 میلیون تومان زوجین می‌توانند اطو، آبمیوه‌گیر، تلویزیون، جاروبرقی، چای‌ساز، چرخ‌گوشت، زودپز، سرویس کارد، اجاق گاز، پتو، پلوپز، سویس قاشق و چنگال، فرش، قابلمه، ماشین لباس‌شویی، یخچال، سرویس پیش دستی و ظروف آرکوپال تهیه کنند.

مدیر موسسه «فصل زندگی نوین» با بیان اینکه همه این اجناس تولید داخل یا مونتاژ در ایران هستند، اضافه کرد: به این وسیله تلاش کرده‌ایم، به نوعی از کار و کارگر ایرانی حمایت کرده و به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر استفاده از ظرفیت‌های داخلی جامه عمل بپوشانیم.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید