۳۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 July 2025
01:25
کد خبر : 9401392
۰۹:۴۸

۱۴۰۰/۱۰/۰۱

تکذیب افزایش قیمت بنزین و حامل های انرژی

هر گونه افزایش بتزین و حامل های انرژی تکذیب شد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبر ۲۳ شبکه خوزستان گفت: در چند روز اخیر اخباری در فضای مجازی مبنی برافزایش قیمت بنزین و حامل‌های انرژِی مطرح شده و سبب نگرانی مردم گردیده است. تکذیب افزایش قیمت بنزین و حامل های انرژی

بهروز حسنوند افزود: هم کمیسیون انرژِی و هم کلیت مجلس شورای اسلامی موضوع افزایش قیمت بنزین و حامل‌های انرژی را بشدت تکذیب و تاکنون برنامه ای در دولت و مجلس برای افزایش قیمت حامل های انرژی در دستور کار قرار ندارد.

وی با اشاره به اینکه این برخی افراد این موضوع را به نامه اخیر که از سوی معاونت اقتصادی رئیس جمهور منتشر شده است ، ارتباط می‌دهند، ادامه داد: در اصل این موضوع ارتباطی به افزایش قیمت‌ها ندارد بلکه در مناطق قشم و کیش به دنبال تغییراتی در نوع سوخت بوده اند نه افزایش قیمت ها و صراختا اعلام می کنم که کمیسیون انرژی و نمایندگان مجلس با این موضوع مخالف و هیچ گونه بحثی درخصوص افزایش قیمت ها نشده و در آینده نخواهد شد و مردم عزیز در این زمینه نگران نباشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید