۱۷ / خرداد / ۱۴۰۴ - 07 June 2025
19:03
کد خبر : 9403502
۱۴:۳۵

۱۴۰۰/۱۰/۰۹
امام جمعه سرپل‌ذهاب:

ملت ایران مدافع نظام و انقلاب و پشت سر رهبری است

امام جمعه سرپل‌ذهاب ۹ دی ماه را یوم الله دانست و گفت: ملت ایران اسلامی در این روز برای دفاع از نظام و رهبری به میدان آمد و این ملت با افتخار مدافع این نظام، انقلاب و پشت سر رهبر معظم انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، حجت‌الاسلام «جواد فاطمی‌نسب» روز پنجشنبه در گردهمایی بزرگ مردم سرپل‌ذهاب در جوار بقعه متبرکه احمد ابن اسحاق (ره) با گرامیداشت دهه بصیرت و دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی افزود: همه خون هایی که ریخته شد و مجاهدت و فداکاری هایی که در طول تاریخ شکل گرفت، نتیجه آن نظام‌ با برکت و مقدس جمهوری اسلامی است.

وی خطاب به کشورهای استکباری و در راس آن آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی گفت: بدانید که دشمنی شما برای ملت ایران اسلامی محرز است و هر زمانی در مقابل این مردم و جمهوری قرار بگیرید محکوم به شکست هستید و در تاریخ ۴۳ ساله انقلاب ملت غیور شما را بارها شکست دادند.

وی خطاب به آن دسته از افرادی که در دورن این حکومت اسلامی زندگی می کنند و قدر این نظام و ولایت را نمی دانند، گفت: امثال فتنه گرانی که در سال ۸۸ با تمام توان و تلاش خودشان می خواستند نظام انقلابی و اسلامی را ساقط کنند اما غافل از اینکه در این نظام چنین لشکری وجود دارد که ذوب در ولایت فقیه هست.

وی خطاب به دولت حاکم و ملت جمهوری اسلامی گفت، این ملت، ملتی است که در هیچ یک از دوران ها پشت سر رهبر را خالی نکردند و در فراز و فرودها عقب نماند، ملتی است که در طول هشت سال دفاع مقدس خون جوانانش به پای این انقلاب ریخته شد، از هر خانه ای رزمنده ای وارد نبرد شد و در جهاد حضور پیدا کردند، و پای آرمان های انقلاب ایستادند.

امام جمعه سرپل ذهاب در ادامه خطاب به دولت گفت: ما معتقدیم که دولت این توان و قدرت را دارد تا مشکلاتی که گریبانگیر مردم است را مرتفع نماید.

وی ادامه داد: انتظار ما از دولت این است که شبانه روز در تلاش رفع مشکلات باشد، زیرا که ملت با شماست و از شما حمایت می کند و این حمایت و بصیرت باید خروجی آن حل مشکلاتی باشد که مردم را آزار می دهد، گره های کوری که در ساختار اقتصادی است، مرتفع گردد.

او گفت: توقع از این دولت انقلابی این است که برنامه ریزی کند، زیبنده ملت ما نیست جوانان گرفتار بیکاری و عدم اشتغال و تورم باشند، باید چاره اندیشی کند و از تمام ظرفیت های جمهوری اسلامی استفاده نماید و مشکلات را مرتفع کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید