۱۳ / تير / ۱۴۰۴ - 04 July 2025
19:21
کد خبر : 9403550
۱۱:۱۶

۱۴۰۰/۱۰/۱۰
فرمانده ناحیه آغاجاری بیان کرد:

مراسم ۹ دی؛ روز بصیرت ملت ایران در آغاجاری

9دی ؛روز بصیرت ملت ایران همچون گذشته با شکوه در شهرستان بصیر آغاجاری برگزارشد.

سرگرد پاسدار حمید قنواتی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان آغاجاری درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در شهرستان آغاجاری گفت :حماسه نهم دی ١٣٨٨ از مهم‌ترین روزهایی است که توسط ملت ایران در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت شده است.
وی اضافه کرد: برخی افراد در روز عاشورا با توهین به مقدسات دینی مردم سبب هرج و مرج و بی نظمی و ایجاد فضای سیاسی در کشور شدند.

قنواتی بیان کرد:مردم ایران نیز در حمایت از آرمان‌های انقلاب، در نهم دی، برابر فتنه‌گران قد علم کردند و حجت را بر آنان تمام کردند.

سرگرد پاسدار اظهارداشت :مردم استان‌های مختلف کشور همچون تهران، اصفهان، یزد، کرمان، فارس وخوزستان پا به عرصه گذاشته و همراهی خود را با نظام جمهوری اسلامی به نمایش گذاشتند.

درپایان عنوان کرد؛امروزهم همه مردم ومسئولین جهت بیعت دوباره با امام ورهبری دراین روز حضورحماسی داشتند که من به نوبه خودم ازهمه ی این عزیزان قدردانی میکنم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید