۳۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 July 2025
01:32
کد خبر : 9403786
۱۰:۴۲

۱۴۰۰/۱۰/۱۱
یاددداشت؛

مکتب حاج قاسم سلیمانی و درس های بزرگ آن

تبریز- رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران فرمودند: سردار عزیز شهید ما را با چشم یک مکتب، یک راه، یک مدرسه درس‌ آموز، با این چشم نگاه کنیم آنوقت اهمیت قضیه روشن خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام رستم ممی زاده؛ مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی سپاه عاشورا در یادداشتی به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی نوشت؛

شهیدی که با انتخاب رفتار و مشی صحیح توانست دل‌ها را تسخیر کند و این را از تجمع تاریخی ملت‌ها برای وداع با سردار عزیز می‌توان لمس کرد و این درس بزرگی است برای تمامی دلسوزان نظام و انقلاب اسلامی و باید به این فرمایشات امام خامنه‌ای درباره رویکرد سردار سلیمانی که نکاتی فرمودند و نیاز همیشه ماست توجه ویژه داشته باشیم: «رفیق خوب و عزیز و خوشبخت ما شهید سلیمانی، هم شجاع و هم با تدبیر بود. صرف شجاعت نبود. برخی شجاعت دارند، ولی تدبیر و عقل لازم را برای شجاعت ندارند. برخی اهل تدبیر هستند، ولی دل و جگر لازم برای اجرای آن تدبیر را ندارند. این شجاعت و تدبیر توامان فقط در میدان نظامی هم نبود، بلکه در میدان سیاست هم همینطور بود. بنده بار‌ها به دوستانی که در عرصه سیاسی فعال هستند می‌گفتم که رفتار و کار‌های او را مورد توجه داشته باشند. از همه این‌ها بالاتر اخلاص او بود. این ابزار شجاعت و ابزار تدبیر را مخلصانه خرج می‌کرد. اهل ریا و تزویر نبود. اخلاص خیلی مهم است و باید در خودمان آن را تمرین کنیم».
از بارزترین خصوصیات اخلاقی شهید سردارسلیمانی توجه به مستضعفان و یاری رساندن به آن‌ها بود که باید در این برهه زمانی و فشار‌های اقتصادی که بر ملت ایران تحمیل می‌شود در رفتار تمامی مسئولان و دلسوزان نظام و انقلاب دیده شود نه اینکه مسئولان ما در تجملات و تشریفات و رسانه‌ای شدن گرفتار شوند و باید توجه داشته باشیم که حضور سردار سلیمانی در عرصه‌های مختلف ازجمله حوادثی مانند سیل و زلزله دربین مردم، وی را ازیک شخصیت ملی و نظامی به یک شخصیت ملی و اسطوره جاودان تبدیل کرد.
این شهید والامقام در زمان حیاتش با وجود مشهور بودنش هیچگاه خود را مطرح نکرد و این نشان می‌دهد که اخلاق و منش بزرگی داشت و همین امر برای شناخت خصوصیات او کافی است.
ملاطفت سردار سلیمانی با کودکان و نوجوانان و جوانان که حقیقتا رفتاری الگو گرفته شده از پیامبر (ص) و ائمه اطهار علیهم السلام و مقام معظم رهبری بود.
وجود مبارک پیامبر اسلام(ص) نه تنها با جوانان مسلمان اهل ملاطفت بود بلکه حتی در مواجهه با جوان‌های غیر مسلمانی که از آسیب روحی رنج می‌بردند با دلداری دادن آن‌ها بساط آرامش خاطرشان را فراهم می‌کرد و هرگز از آن‌ها دراین شرایط برای گرایش به دین خود دعوت نمی‌کرد، بلکه تنها خود را مایه آرامش جوانان آسیب دیده قرار می‌داد و اکنون چرا ما بعنوان دلسوز نظام و انقلاب اسلامی به این مشی و رفتار‌های موثر کمتر عمل می‌کنیم؟


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید