به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از نیکشهر، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه ناحیه سپاه نیکشهر در جمع کارکنان گفت: ایران در طول سالهای پس از انقلاب روزهای حساس و باشکوه زیادی به خود دیده ولی جنس بعضی از این ایام متفاوت و ماندگارتر است و نمونه بی بدیل آن یوم الله نهم دی است.
حجه الاسلام والمسلمین نعیم اربابی با اشاره به راز ماندگاری نهم دی ماه در کلام رهبری (مدظله العالی) افزود: حماسه نهم دی نشانگر حاکمیت روح دیانت بر دل مردم بود و این یعنی همان روحی که حاکم بر اصل انقلاب ما و حضور عظیم بی نظیر تاریخی در سال 57 بود و در نهم دی ماه نیز این روح به شکل بارزی نشان داده شد.
وی در ادامه بیان کرد: نهم دی حاصل احساس وظیفه دینی و انجام عمل صالح بودو ایمان دینی آن معجزه گری است که قادر است همه مردم را بسیج کند و آنها را در صحنه نگه دارد و سختی ها را برای آنها آسان کند و هیچ ایمان دیگری این خصوصیت را ندارد.
این مسئول درپایان گفت: اگر آن حرکات سخیف از سوی فتنه گران در عاشورا پیش نمی آمد، این حرکت عظیم معلوم نبود به این شکل بوجود بیاید زیرا اینجا هم پای عاشورا در میان بود و دشمنان امیدوار بودند که بتوانند با این فتنه، نظام را شکست بدهند اما به اهداف خود نرسیدند و توطئه های آنان خنثی شد.