به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، مراسم بزرگداشت دومین سالگرد سردار سلیمانی و ایام دهه بصیرت، با حضور جمعی از مسئولان آموزش و پرورش، بنیاد شهید و امور ایثارگران قم، پیشکسوتان دفاع مقدس و اولیاء دانش آموزان در دبیرستان شاهد رضویان برگزار شد.
در این مراسم، حسین رفیعی از راویان دفاع مقدس، به بیان روایاتی از جریان حماسه دفاع مقدس پرداخت و یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای جبهه مقاومت را در ایام دهه بصیرت گرامی داشت.
همچنین دختر شهید رحیمی بیدهندی از شهدای دفاع مقدس و پدر شهید سید سجاد روشنایی از شهدای مدافع حرم استان قم خاطراتی از شهدای بزرگوار بیان کردند.
مرثیه سرایی حاج علی مالکی نژاد در عزای سالروز شهادت حضرت زهرا (س) و تقدیر از خانوادههای معظم شهدا، از بخشهای مراسم یادواره شهدای دبیرستان شاهد رضویان بود.
این مراسم با همکاری و مشارکت مرکز حفظ آثار دفاع مقدس ارتش در قم و حوزه یک بسیج دانش آموزی برگزار شد.
انتهای پیام/
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |