۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
01:08
۰۸:۵۳

۱۴۰۰/۱۰/۱۸

نشست بصیرتی در پایگاه ام هانی حوزه نرجس خاتون ناحیه مرکزی یزد

به مناسبت دهه بصیرت پایگاه ام هانی حوزه نرجس خاتون نشست بصیرتی‌ با دعوت از زارع، کارشناس سیاسی در دفتر پایگاه ام هانی برگزار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد: زارع ضمن تبریک دهه بصیرت گفت: با اینکه همه می‌دانیم که اگر بصیرت داشته باشیم بسیاری از گرفتاری‌ها حل خواهد شد، اما عملا چنین اتفاقی خیلی کم رخ می‌دهد. چون این فضیله‌ی خطیر، موانعی هم دارد.
وی در ادامه گفت: این موانع می‌تواند سرگرم شدن ما به دنیا و گرفتار شدنمان به روزمرگی باشد؛ و هم چنین موانع دیگری مثل کم خردی انسان و فکرنکردن به تصمیماتی که می‌گیرد باشد. هوی و هوس و پیروی از هوای نفس و غفلت و لجاجت نیز از موانع بزرگ بر سر راه بصیرت هستند.
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: ادامه دادن به غفلت و درگیر آرزو‌های بی پایان بودن، بصیرت را در انسان از بین می‌برد. اما در این بین را‌هایی هم برای بدست آوردن بصییرت ویا تقویت آن وجود دارد.
زاره راه‌های بدست آوردن بصیرت را این چنین برشمرد: شناختن، ولی امر و اطاعت از وی، تجزیه و تحلیل و بررسی مسائل، دور اندیشی در امور، پیروی از عالمان وارسته. جون عالم مانند شمعی است که انسان را از گنمراهی نجات می‌دهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید