تولید عسل در تفتان به بیش از ١٠ تن رسید
فضلالله کردی تصریح کرد: ارتفاع بالا از سطح دریا، وجود بالاترین تنوع گونه ای گل و گیاهان دارویی در استان، تنوع بالای محصولات باغی و زراعی موجب شده بهترین نوع عسل با خاصیت دارویی در این شهرستان تولید شود.
وی افزود: ژل رویال به عنوان غذای اصلی ملکه های کلنی ها و موم نیز در کنار عسل تولید می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفتان، بااشاره به اینکه عمده عسل شهرستان در فصل بهار و از شهد و گرده پونه، آویشن، درمنه، گل ها و شکوفه های باغات و مزارع تولید می شوداذعان داشت افزایش تعداد کلنی ها، ارائه نهاده های حمایتی، اجرای دورههای آموزشی و ترویجی برای پرورش دهندگان زنبور عسل و آشنایی آنها با دشمنان طبیعی و سایر عوامل مؤثر افزایش در تولید، نقش مؤثری در ارتقای کمیت و کیفیت عسل تولیدی در منطقه داشته به طوری که میزان تولید در شهرستان به بیش از ۱۰ تن در سال رسیده است.