به گزارش خبرگزاری بسیج از برخوار، به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین (س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا، آئین تجلیل از مادران و همسران شهدا و همسران رزمندگان مدافع حرم شهر دستگرد برخوار در سالن امام خامنه ای آستان مقدس امامزاده ادهم (ع) این شهر برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین صغیرا که به عنوان سخنران این آئین بود، گفت: خانوادههای شهدا به ویژه مادران و همسران، بهترین مشوق و حامی شهدا در ازخودگذشتگی و ایثار آنها هستند.
وی افزود: این روحیه جهادی و انقلابی در زنان کشور هنوز وجود دارد و همه مشاهده کردند که مدافعان حرم در کشور چه نقش آفرینی کردند.
شهرستان برخوار ۴۶۶ شهید دارد که ۱۶۴ مادر شهید و ۸۴ همسر شهید در قید حیات هستند. در این آئین از ۲۶ مادر شهید، ۱۸ همسر شهید و ۱۱ همسر رزمنده مدافع حرم در شهر دستگرد برخوار تجلیل شد.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |