۲۷ / اسفند / ۱۴۰۳ - 17 March 2025
02:57
کد خبر : 9408235
۰۷:۵۱

۱۴۰۰/۱۰/۲۸

جلسه هم اندیشی با نماینده مجلس در ناحیه مقاومت بسیج مهریز

جلسه هم اندیشی با حضور نماینده مجلس شورای اسلامی مهریز در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از مهریز، به منظور بررسی مشکلات شهرستان مهریز جلسه هم اندیشی با حضور صباغیان نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، فرماندار شهرستان و رییس شورای شهر در محل ناحیه مقاومت بسیج شهرستان برگزار شد.
سرهنگ فاتحی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مهریزدر این جلسه بیان داشت: با توجه به این که مهریز یک شهر گردشگری است، ولی متاسفانه در این زمینه خیلی کار نشده است.
وی افزود: کارخانه‌های شهرستان می‌بایست نسبت به پرداخت حق مردم شهرستان اهتمام بیشتری داشته باشند و در زمینه فعالیت‌های فرهنگی کمک دستگاه‌های فرهنگی و تبلیغی شهرستان باشند.
همچنین حجت الاسلام محی الدینی امام جمعه شهرستان در این جلسه تصریح نمود: در زمینه مسائل فرهنگی متاسفانه شاهد برخی معضلاتی هستیم و مسئولین امر باید بصورت جدی ورود پیدا کنند تا تبدیل به آسیب جدی برای شهرستان نشود.
ایشان اظهار داست: مکان نماز جمعه شهرستان نیاز به بازسازی و و مرمت دارد تا یک فضایی سالم و معنوی و شایسته مردم شهرستان جهت برگزاری باشکوه فریضه نماز جمعه فراهم شود.
دکتر دهقان فرماندار مهریز در این جلسه با اشاره به ظرفیت سپاه و بسیج بیان داشت: برای انجام کار‌های فرهنگی و جهادی حتما باید از توان سپاه و بسیج استفاده شود که خیلی از مشکلات به این وسیله حل خواهد شد.
مهندس صباغیان نماینده مردم مهریز در مجلس شورای اسلامی در این جلسه اظهار داشت: باید با همفکری و استفاده از ظرفیت و توان کارخانجات شهرستان مشکلات را حل نمود.
وی افزود: مسئولین شهرستان بایستی خود را ملزم به همکاری در زمینه توسعه و آبادانی شهرستان بدانند و و با ایجاد وحدت و هم افزایی شاهد رفع مشکلات فرهنگی و بسیاری از معضلات شهرستان خواهیم بود.
گفتی است در این جلسه مشکلات شهرستان مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و برای رفع آن‌ها تدابیری اندیشیده شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید