۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
16:27
کد خبر : 9408324
۱۵:۰۴

۱۴۰۰/۱۰/۲۸
فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی خبر داد:

ناکامی سوداگران مرگ در انتقال ۱۵۶ کیلو و ۸۰۰ گرم تریاک

فرمانده انتظامی استان گفت: مأموران انتظامی شهرستان قاین در بازرسی از یک سواری پژو، ۱۵۶ کیلو و ۸۰۰ گرم تریاک کشف و ۲متهم را دستگیر کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی: سردار ناصر فرشید فرمانده نیروی انتظامی استان اظهار داشت: مأموران انتظامی ایست و بازرسی شهید غلامی شهرستان قاین هنگام کنترل خودرو‌های عبوری به یک سواری پژو مشکوک شدند و خودرو را جهت بررسی بیشتر متوقف کردند.


وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی تکمیلی از سواری پژو، ۱۵۶ کیلو و ۸۰۰ گرم تریاک کشف کردند.


فرمانده انتظامی خراسان جنوبی بیان داشت: مأموران در این رابطه خودرو را توقیف و ۲ متهم دستگیر کردند که به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.


سردار فرشید با بیان اینکه مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر با جدیت از سوی پلیس دنبال می‌شود، تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه بی نظمی و اخلال در نظم عمومی، با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس و موضوع را به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید