۱۱ / تير / ۱۴۰۴ - 02 July 2025
09:03
کد خبر : 9408580
۱۴:۱۱

۱۴۰۰/۱۰/۲۹
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس:

نظارت بر حوزه‌های فرهنگی خارج از کشور وظیفه کمیسیون فرهنگی مجلس است

منتظری گفت: نظارت بر حوزه‌های فرهنگی خارج از کشور از وظایف کمیسیون فرهنگی مجلس است که سفر اخیر به اکسپو امارات در همین راستا انجام شد.

نظارت بر حوزه‌های فرهنگی خارج از کشور وظیفه کمیسیون فرهنگی مجلس است

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان؛ غلامرضا منتظری نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: سفر به امارات و شرکت در اکسپو این کشور به دعوت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و موافقت کمیسیون فرهنگ مجلس شورای اسلامی اتفاق افتاد.

وی افزود: یکی از وظایف نظارتی نمایندگان مجلس و کمیسیون فرهنگی مجلس بررسی و نظارت در حوزه‌های فرهنگی خارج از کشور است تا وضعیت رایزنی های ایران در خارج از کشور بررسی و آسیب شناسی شود.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نمایشگاه اکسپو یک المپیک فرهنگی محسوب می‌شود که همه کشورهای جهان مسائل فرهنگی آداب و رسوم و حتی دانش و دستاوردهای کشور خود را در معرض دیده جهانیان قرار می دهند.

منتظری اضافه کرد: در این سفر از غرفه بیش از ۱۰ کشور که با ایران هفته های فرهنگی مشترک دارند بازدید و مقرر شد فعالیت های فرهنگی بین این کشورها با ایران تقویت شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: از هم اکنون برای طراحی غرفه ایران در اکسپو ژاپن کارگروهی تشکیل شده تا طراحی صورت گرفته مطلوب تری باشد.

وی خاطرنشان کرد: در سفر به امارات علاوه بر دیدار با مسئولان فرهنگی رسانه‌ای و اجتماعی ایران در این کشور از مراکز مذهبی مدارس که ایرانیان در آن مشغول تحصیل و فعالیت هستند بازدید شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید