۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:26
کد خبر : 9408658
۰۰:۰۶

۱۴۰۰/۱۰/۳۰

آمار مبتلایان به کرونا در جنوب غرب خوزستان افزایشی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: ابتلا به کرونا در شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان به دلیل کاهش میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی از سوی مردم روند افزایشی به خود گرفته است.

دکتر شکراله سلمان‌زاده چهارشنبه اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶ مورد جدید مثبت به کرونا در منطقه جنوب غرب خوزستان ثبت شده که نسبت به ۲ هفته گذشته افزایش ۲ برابری را دارد که بسیار نگران کننده است.

وی با بیان اینکه تست کرونای ۱۰ نفر در آبادان، چهار نفر در خرمشهر و ۲ نفر در شادگان مثبت گزارش شده است گفت:۱۵ نفر از این بیماران به صورت سرپایی خدمات درمانی دریافت کردند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان با اعلام اینکه روز گذشته ۲ بیمار کرونایی در بیمارستان منطقه بستری شدند افزود:در حال حاضر ۱۷ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های منطقه جنوب غرب خوزستان بستری هستند.

سلمان‌زاده اضافه کرد: تعداد کل موارد مراجعه سرپایی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی آبادان از ابتدای اپیدمی کرونا تا کنون ۳۴۷هزار و ۲۹۴ نفر بوده که از این تعداد ۱۸ هزار و ۳۱ نفر بستری شده و ۱۴ هزار و ۹۲۰ نفر نیز پس از دریافت خدمات و بهبودی از بیمارستان مرخص شدند.

وی با تاکید بر تزریق دُز سوم واکسن کرونا گفت: بجز واکسن آسترازنکا دیگر واکسن ها به تعداد کافی در محدوده دانشگاه علوم پزشکی آبادان موجود است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان افزود: کسانی که سه دُز واکسن تزریق کنند در صورت ابتلا به کرونا فقط پنج روز قرنطینه نیاز دارند.

شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان زیر نظر خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان هستند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید