به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی کلهر؛ شهردار کهریزک؛ در جلسه مشترک با شهرداران ری، بازدید مدیرکل دفتر امور شهری از شهرداری های ری و ارائه نظریه های راهبردی درخصوص بهبود مدیریت اداری و اجرایی این نهادهای اجتماعی خدماتی را فرصت مناسبی برای تبدیل معضلات حوزه شهر و شهرداری ها به فرصت ها بر اساس ظرفیت های پیشنهادی استانداری برشمرد.
وی برگزاری جلسات هم اندیشی شهرداران را نیز یکی از مهمترین راه های تبادل تجربه و تدبیر برای اداره امور شهرها و کاهش میزان آزمون و خطا در مدیریت شهری عنوان کرد.
شهردار کهریزک خاطر نشان کرد: امروزه نقش شهرداری ها فقط به نظافت و اداره کالبد فیزیکی شهر خلاصه نمی شود و شهرها، نقش توسعه محوری در اقتصاد، فرهنگ، آرامش و امنیت ملی دارند از این رو، باید به مقوله مدیریت شهری درخصوص رفع مسایل و مشکلات آنها، توجه بیشتر و دقیق تری داشت تا با برنامه ریزی و مدیریت دقیق و بستر مناسبی برای رشد اقتصادی، تثبیت سیاسی و افزایش مشارکت شهروندان ایجاد کرد.
در ادامه این جلسه، شهرداران شهرهای کهریزک، حسن آباد، قیامدشت، قلعه نو و باقرشهر نقطه نظرات و پیشنهادات خود را برای توسعه مدیریت شهری ارائه دادند.