۰۹ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 29 April 2025
18:07
کد خبر : 9411999
۱۰:۲۵

۱۴۰۰/۱۱/۱۴
در ایام مبارک دهه فجر

بازدید میدانی مسئولین سازمان ورزش بسیج از امکانات و دستاورد های قایقرانی

مسئول سازمان ورزش بسیج چهارشنبه 1400/11/13 با هیئت همراه از امکانات و دستاوردهای فدراسیون قایقرانی کشور دیدن کردند.

ابوالفضل خداقلی پور رئیس سازمان ورزش بسیج در نشستی صمیمی با اهالی فدراسیون قایقرانی ضمن تشکر از کارهای صورت گرفته و اهتمام فدراسیون نشینان در سال های اخیر که پس از سال ها قایقرانی جمهوری اسلامی ایران را در رده‌ی مدعیان جهان قرار داده، متذکر شدند تمامی این دستاوردها و پیروزی‌ها به سبب روحیه انقلابی و صرف فعل خواستن بین جوانان است و مسئولین وظیفه دارند که شرایط را برای جوانان فراهم نمایند.

وی در ادامه صحبت های خود با تبریک فرا رسیدن دهه‌ی مبارک فجر افزودند حضور اهالی ورزش در راهپیمایی 22 بهمن با رعایت پروتکل‌های بهداشتی نشان از زنده بودن آرمان‌های امام راحل و عشق و علاقه‌ی مردم به کشور و انقلاب می باشد.

در این دیدار که جناب آقای سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی جمهوری اسلامی ایران و جناب آقای عظیمی مسئول بین الملل وزارت ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران با مسئولین سازمان ورزش بسیج مستضعفین داشتند پیرامون مسائل  و مشکلات پیشرو صحبت‌هایی شد که در راستای گفت‌وگوی صورت گرفته راهکارهایی ارائه و خبر از تفاهم نامه بین فدراسیون قایقرانی و سازمان ورزش بسیج در آینده نزیک را می‌دهد.

بازدید میدانی مسئولین سازمان ورزش بسیج از امکانات و دستاورد های قایقرانی

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید