۰۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 28 April 2025
15:06
کد خبر : 9412317
۱۲:۲۸

۱۴۰۰/۱۱/۱۵

طنین تلاوت قرآن در شهرستان ارسنجان در شب‌های پیروزی انقلاب

به مناسبت دهه مبارک فجر محفل انس با قرآن کریم در شهرستان ارسنجان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، محفل انس با قرآن کریم ویژه دهه فجر در شهرستان ارسنجان برگزار شد.

در این مراسم نورانی سید مصطفی حسینی از قاریان ممتاز و بین المللی و مجتبی صبری قاری برجسته شهرستان ارسنجان به تلاوت آیات کلام الله مجید پرداختند.

حجت الاسلام حسین‌خانی سخنران ویژه مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دفاع مقدس، اسلام، تشیع، اهل بیت، جمهوری اسلامی و ولایت را از نعمتهای بزرگ خداوند دانست.

وی ضمن تاکید به گسترش فضای قرآنی در جمهوری اسلامی گفت:باید فرزندانمان را از کودکی در معرض آموزش صحیح قرآن قرار دهیم.

حجت الاسلام حسین‌خانی ضمن تشکر از حضور پرشور مردم شهرستان ارسنجان در محفل انس با قرآن خطاب به خانواده ها گفت:باید با تلاوت، انس و تدبر با قرآن منازل خود را نورانی کنیم.

وی افزود:تمام نیازهای مادی و معنوی انسان در بطن قرآن نهفته است و انس با قرآن باعث شفاعت در روز قیامت می شود. در پایان مراسم هدایایی به نفرات شرکت‌ کننده در مسابقات قرآن اهدا شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید