۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
01:46
کد خبر : 9413448
۲۲:۰۹

۱۴۰۰/۱۱/۱۸
شهردار گرمسار خبرداد

احداث مجتمع چند منظوره خاریس در گرمسار

شهردار گرمسار از احداث مجتمع چند منظوره خاریس در گرمسار خبرداد و گفت: محل اجرای این پروژه در جوار ساختمان شورای شهر قرار دارد.

به گزارش خبرنگار بسیج از گرمسار، یاسر عربی در نشستی با اعضای بسیج رسانه این شهرستان به مناسبت دهه فجر اظهار داشت: مجتمع چند منظوره خدماتی، تجاری، فرهنگی و تفریحی در گرمسار احداث می‌شود.
وی با بیان اینکه در مرحله سوم نگاه تجاری به این پروژه داریم، تصریح کرد: فاز اول و دوم این پروژه طراحی و نقشه‌ها آماده شده است.
شهردار گرمسار با تاکید بر اینکه این پروژه به پیمانکاران حرفه‌ای واگذار شده است، افزود: این پروژه در زمینی به مساحت ۱.۲ هکتار و۳۰ هزار متر زیربنا احداث می‌شود.
وی با اشاره به در پیش رو بودن سال جدید بیان کرد: طرح‌های زیبا سازی شهریدر دست اقدام قرار دارد به همین منظور ساخت المان شهری، کاشت درخت، کاشت گل در معابر با بذر گل در دستور کار قرار دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید