۰۷ / مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July 2025
14:31
کد خبر : 9413773
۲۰:۳۰

۱۴۰۰/۱۱/۱۹

104 هزار بسته معیشتی بین خانواده های آسیب دیده از کرونا توزیع شد/ مرحله دوازدهم رزمایش کمک های مومنانه اسفند ماه برگزار می شود

بیش از یکصد هزار بسته معیشتی در یازدهمین مرحله رزمایش کمک های مومنانه سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران به صورت پایلوت در حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی برگزار شد.

  به گزارش خبرگزاری بسیج، فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران با بیان اینکه از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور تا کنون،  بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار بسته معیشتی در شهرستان‌های استان تهران توزیع شده است اظهار داشت: در این مرحله از رزمایش 64 هزار بسته معیشتی از سوی سپاه استان و 40 هزار بسته از سوی خیرین تهیه و بین خانواده‌های نیازمند و جامعه هدف توزیع می شود.

 سردار ذوالقدر با اشاره به اینکه در سه ماهه پایانی سال 300 هزار بسته معیشتی بین خانواده های نیازمند  توزیع می شود، گفت: اسفند ماه نیز در طرح نوروزی یکصد هزار بسته معیشتی   بین خانواده های اسیب دیده از کرونا توزیع می شود.

 همچنین ۱۰ هزار راس گوسفند ذبح و گوشت قربانی بین نیازمندان توزیع شده،   ۲ هزار و ۶۰۰ سری جهیزیه بین زوج‌های جوان و  ۶ هزار و ۶۲۸ تبلت از سوی سپاه استان به دانش‌آموزان اهدا شده است .

سردار ذوالقدر خاطرنشان کرد:  سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران ۹۶ واحد مسکونی احداث و به خانواده های محروم واگذار و یکهزار و ۹۰۰ خانه را نیز بازسازی کرده است.

فرمانده سپاه استان؛ همچنین تهیه دارو و اجاره خانه افراد معسر و اهدای  کارت‌  هدیه   ۵۰۰ هزار تومانی و یک میلیون تومانی به ارزش ۴۳ میلیارد تومان را از دیگر اقدامات سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) از زمان شیوع ویروس کرونا بین افراد و خانواده های نیامزمند و آسیب دیده از این ویروس منحوس عنوان کرد و گفت: در این مدت بیش از یکصد میلیون ماسک تولید و به صورت رایگان بین مردم توزیع شده است و ۱۰ هزار     نیروی  بسیجی در قالب گروه های جهادی پزشکی، اقدام به واکسیناسیون مردم کرده اند  و ۴۰ سالن تجمیعی در طرح شهید سلیمانی به کمک شبکه بهداشت در بحث واکسیناسیون مردم کرده اند.

 

 

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید