۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
20:52
کد خبر : 9414257
۰۹:۱۸

۱۴۰۰/۱۱/۲۱

وجود میز خدمت در ایام دهه فجر باعث وحدت همدلی بین مردم مسئولین است

برنامه میز خدمت در ایام دهه فجر توسط حوزه امام جعفر صادق با سخنرانی امام جمعه محترم حجت الاسلام موسوی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج
امام جمعه شهرستان اسفراین حجت السلام موسوی در جمع مردم شهر بام گفت: در ایام الله دهه فجر مسئولان شهرستان اسفراین با عنوان سفیران خدمت پای درد دل مردم شهرستان بنشینند.

 


وی بیان داشت: درآستانه چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار گرفته ایم و این در حالی است که با حوادثی هم درمنطقه و خارج از منطقه روبرو هستیم

 


امام جمعه شهرستان اسفراین در خصوص محتوای برنامه های دهه فجر افزود: دست آوردهای نظام و جایگاه نظام باید برای نسل جدید تشریح و آرمانهای نظام جمهوری اسلامی ایران برای نسل نوجوان و جوان تبیین شود؛ برای این کار می توان از هیات های مذهبی و پایگاه های بسیج و ائمه جماعات مساجد کمک گرفت.

 


وی فضای مجازی را منبع اطلاع رسانی برای برنامه های دهه فجر برشمرد وادامه داد: می توان با وجود بیماری کرونا و حضور بسیاری از افراد در فضای مجازی توسط بسیح طرح و ایده های خود را در این فضا به سمع و نظر همه برسانند.

 


حجت الاسلام موسوی وجود میز خدمت در ایام دهه فجر را مبارک برشمرد و تصریح کرد: مسئولان با عنوان سفیران خدمت پای درد دل مردم شهرستان بنشینند وتا جاییکه امکان دارد مشکلات و معضلات آنها را مرتفع ساخته که این امر موجب وحدت و همدلی بین مردم و مسئولان خواهد شد.

 


شایان ذکر است میز خدمت به مناسبت دهه فجر توسط حوزه امام جعفر صادق برگزار گردید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید