به گزارش خبرگزاری بسیج کهگیلویه و بویراحمد، متن بیانیه به شرح زیر است؛
بسمه تعالی
وَ نُریدُ اَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْاَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ اَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثین (سوره قصص / آیه ۵)
انقلاب اسلامی حقیقتی برخاسته از سنت الهی است که با اراده با شکوه ملت حق جو و استقلال طلب ایران در مقابله با ظلم و جور رژیم شاهنشاهی در بهمن ماه سال ۱۳۵۷به ثمر نشست . ملت غیور، عدالتخواه و ولایتمدار ایران اسلامی در 22 بهمن سال 1357 به ندای حقطلبی فرزندی از سلاله پاک ائمه معصومین علیهمالسلام لبیک گفته و در قیامی عاشورایی، ضمن برچیدن بساط ظلم و جور، بر ویرانههای رژیم مستکبر و مزدور شیطان بزرگ، تنها نظام اسلامی واقعی را با هدف زمینهسازی ظهور بقیهاللهالاعظم (عج) بر پا داشت.
ما اساتید بسیجی در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی مجددا با امام و آرمانهای انقلاب اسلامی تجدید بیعت می کنیم و اعلام می کنیم که برای تحقق آرمانهای انقلاب با محوریت ولایت فقیه آماده جهاد بزرگ در این مسیر می باشیم .
سازمان بسیج اساتید استان کهگیلویه و بویراحمد با تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به ملت بزرگ ایران بویژه مردم شریف استان کهگیلویه و بویراحمد ، از عموم مردم انقلابی و همیشه در صحنه استان دعوت می نماید تا یکبار دیگر با حضور با شکوه و پر صلابت خویش با توجه به شرایط کرونایی امسال در راهپیمایی خودرویی و موتوری خانوادگی یوم الله ۲۲ بهمن، سال 1400 ضمن تجدید میثاق با امام راحل و رهبر عظیم الشان انقلاب، عزم راسخ، وحدت کلمه، همدلی و انسجام خود را به منصه ظهور برسانند.