۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
19:32
۱۶:۳۵

۱۴۰۰/۱۱/۲۵
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه آشتیان در گفتگو با "بسیج":

فرماندهان باید با تبعیت از سیره امام علی(ع) الگوی نیروهای تحت امر خود باشند

حجت الاسلام عربی گفت: یکی از آفات روحی و روانی برای انسان مومن و مجاهدبه خصوص درجایگاه مسئول افزودن طلبی و روی آوری به تجملات است.

حجت الاسلام یاسرعربی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه آشتیان همزمان با فرارسیدن سالروز ولادت حضرت علی(ع) در گفتگو با خبرگزاری بسیج گفت: قرن هاست فطرت بشریت درجست وجوی علی (ع) است،شخصیتی که زهد و عدالت و حکومت را به هم آمیخت و قاعده ای حیرت افزا از زمامداری رابنیان افکند و نیز چشم پوشی و گشاده دستی و شفقت را در عرصه همزیستی به کارگرفت و راه و رسم تعامل انسان ها با یکدیگر را آموخت و در میدان نبرد،گذرگاه جهاد و شجاعت و شهادت جویی را برای طالبان فضیلت گشود.

وی بیان داشت:علی (ع) اقیانوس بیکرانی است که جرعه های نوشینش به پیمایش نمی آید.کهکشانی باشکوه است که اختران پرفروغش بی شمارش است و سپهر افراشته ای است که عقل در گستره  و هم انگیز آن پرمی ریزد.

حجت الاسلام عربی افزود:یکی از آفات روحی و روانی برای انسان مومن و مجاهدبه خصوص درجایگاه مسئول افزودن طلبی و روی آوری به تجملات این روحیه علاوه بر آثار منفی که برمعنویات انسان می گذارد،موجب به هم خوردن عدالت و طبقاتی شدن جامعه می گردد.لذا مسئولان و فرماندهان باید با تبعیت از سیره امام علی (ع) الگوی نیروهای تحت امر خود باشند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه آشتیان در ادامه تصریح کرد:امیر المومنین(ع) مهربان ترین مردم بود و پیوسته تبسم برلب داشت.درجنگ جمل هنگامی که بردشمنانی چون مروان بن حکم وعبدالله زبیر دست یافت و آنان را به اسارت درآورد،همگی را آزاد ساخت و در صدرانتقام برنیامد.درجنگ صفین سپاه معاویه آب را برلشکر امیرمومنان بست و آن حضرت با یک حمله نهر را آزاد ساخت اما مانع شامیان از آب نشد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید