۲۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 16 June 2025
00:57
کد خبر : 9417418
۰۸:۴۲

۱۴۰۰/۱۲/۰۵

تخصیص بیش از یکهزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار جهت تداوم تولید شرکت‌های خوزستان

استاندار خوزستان گفت: صنایع مختلفی که در استان خوزستان فعالیت می‌کنند و طبیعتاً مسئولیت‌های اجتماعی در زمینه توسعه استان دارند و باید کمک کنند بخشی از پروژه‌های استان تقویت و اجرایی شود.

صادق خلیلیان استاندار خوزستان روز چهارشنبه در پایان نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز دو دستور کار مطرح شد. موضوع دستور کار اول جلسه در رابطه به تدوین شیوه نامه مسوولیت‌های اجتماعی صنایع بود.

وی افزود: صنایع مختلفی که در استان خوزستان فعالیت می‌کنند و طبیعتاً مسئولیت‌های اجتماعی در زمینه توسعه استان دارند و باید کمک کنند بخشی از پروژه‌های استان تقویت و اجرایی شود.

استاندار خوزستان گفت: ما خواستار این هستیم که این اقدامات به صورت متمرکز انجام شود به نحوی که مشخص باشد مبالغی که پرداخت می‌کنند به چه دستگاه‌هایی است و صرف چه پروژه‌هایی میشود و چه سهمی در توسعه استان دارد.

خلیلیان ادامه داد: متاسفانه تاکنون چنین روالی نبوده است و مشخص نبوده است که این اقدامات در چه راستایی انجام می‌شود که این امر می‌تواند موجب ایجاد مفسده شود و انشالله ما با اجرای این دستورالعمل و اقدام جلوی مفسده های احتمالی را خواهیم گرفت و یک مسیر شفاف، درست و رو به پیشرفتی را برای اجرای طرح‌ها و پروژه‌ها از محل مسوولیت‌های اجتماعی خواهیم داشت.

استاندار خوزستان اذعان کرد: دستور کار دوم جلسه مربوط می‌شود به ۲۴۷ پروژه‌ که در استان بخشی از آنها فعال هستند و بخشی دیگر احداث میشوند.

خلیلیان تصریح کرد: برای تکمیل این پروژه‌ها در یک نوبت ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی ارزان قیمت در اختیار شرکت‌ها قرار دادیم. در این جلسه هم حدود ۶۷۰ میلیارد تومان لحاظ کردیم تا این شرکت‌ها بتوانند تولید خود را تداوم بخشند و اشتغال زایی بیشتری داشته باشند.

استاندار خوزستان عنوان کرد: بخشی از مصوباتی که امروز داشتیم برای این بود که صنایع ما از رکود خارج شوند و نقدینگی آنها تامین شود. همچنین برای مسائل و مشکلات مختلف در حوزه صنایع از جمله تامین مواد اولیه و برخی مشکلات در زمینه بیمه، مالیات و بدهی بانکی نیز در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی‌های لازم برای برطرف کردن این مشکلات انجام خواهد شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید