به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ ابراهیم پور اسماعیل از اعزام هزار نفر از دانشجویان بسیجی استان مرکزی در قالب اردوهای راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب خبر داد و گفت:پس از سه سال وقفه، هزار نفر از دانشجویان استان مرکزی جهت بازدید از مناطق عملیاتی جنوب کشور به اردوی راهیان نور اعزام می شوند.
مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی با اشاره به اهمیت اردوهای راهیان نور گفت: راهیان نور یک فناوری جدید برای استفاده از معدن تمام نشدنی سالهای دفاع مقدس است و بهره برداری نخبگان از این فناوری نقش به سزایی در بسط فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه دارد.
ابراهیم پور اسماعیل در ادامه اظهار داشت: در همین راستا هزار نفر از دانشجویان استان مرکزی به زیارتگاه ها و یادمان های شهدا در مناطق عملیاتی جنوب اعزام می شوند.
وی افزود: دانشجویان مکتب سلیمانی با عنوان جهادگران تبیین حرکت خود را از ۱۲ اسفند به سرزمین نور آغاز کرده اند و این اردوها تا ۲۵ اسفند ادامه دارد.
پوراسماعیل در پایان تصریح کرد: شرط لازم برای شرکت دانشجویان در اردوی راهیان نور تزریق سه دوز واکسن کرونا است.
انتهای پیام/