۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
01:31
کد خبر : 9422448
۲۱:۱۱

۱۴۰۱/۰۱/۰۳

خوزستان گرم‌تر می‌شود

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت:تا روز چهارشنبه روند افزایش ۳ تا ۵ درجه ای دما پیش بینی می‌شود.

محمدسبزه‌زاری در گفت و گو با خبرگزاری بسیج از اهواز با اشاره به آخرین وضعیت آب و هوایی استان اظهار داشت:تا روز پنجشنبه سامانه بارشی ضعیفی بر روی استان مستقر است و سبب رگبار همراه با رعد وبرق بویژه در مناطق شمالی، شرقی و ارتفاعات استان به همراه وزش بادهای متوسط گاهی تندبادهای لحظه ای در اغلب نقاط استان خواهد شد.

مدیر کل هواشناسی خوزستان از افزایش دما در روزهای آینده خبرداد و عنوان داشت:تا روز چهارشنبه روند افزایش 3 تا 5 درجه ای دما پیش بینی می‌شود.

وی تصریح کرد:در شبانه روزگذشته هندیجان، امیدیه و آغاجاری با 30.6و ایذه با 9.1 درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین وخنک‌ترین نقاط گزارش شده‌اند.

مدیر کل هواشناسی خوزستان در پایان گفت: در شبانه روز گذشته حداکثر دمای اهواز به 30.1 و حداقل به 15.2 درجه سانتی‌گراد رسیده است.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید