۱۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 06 June 2025
10:10
کد خبر : 9423177
۲۱:۳۹

۱۴۰۱/۰۱/۱۱
فرماندار شهرستان خواف

برگزاری جلسه قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا شهرستان خواف

با توجه به بازگشایی مدارس، دانشگاه ها و واحد های آموزشی در چهاردهم فروردین، آموزش و پرورش و واحد های مربوطه با آمادگی کامل ، پذیرای حضور دانش اموزان و دانشجویان باشند.

به گزارش خبر گزاری بسیج از خراسان رضوی در خواف:مهدی عباسپور فرماندارخواف گفت: خوشبختانه وضعیت شهرستان مطلوب ارزیابی می شود ولی همچنان مسئولین دستگاه ها باید نسبت به اجرای پروتکل های بهداشتی اقدام و مراجعین و جامعه هدف خود را به استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی ملزم کنند.

عباسپور در ادامه گفت: با توجه به بازگشایی مدارس، دانشگاه ها و واحد های آموزشی در چهاردهم فروردین، آموزش و پرورش و واحد های مربوطه با آمادگی کامل ، پذیرای حضور دانش اموزان و دانشجویان باشند.

فرماندار خواف با تاکید بر تزریق دوز سوم واکسن کرونا توسط همشهریان یادآور شد: کرونا همچنان باقی است بنابراین با سهل انگاری و عادی انگاری سلامت خود و مردم را به خطر نیندازیم.بازگشت ساعت کاری ادارات نیز به وضعیت عادی از دیگر موارد مطرح شده در جلسه بود.

گفتنی است در ابتدا؛ معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیز گزارشی از وضعیت بیماری در شهرستان بیان کرد


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید