۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
22:01
۱۱:۵۶

۱۴۰۱/۰۱/۱۳
همزمان با آخرین روزهای شعبان المعظم؛

آغاز بکار گروه های استهلال چهارمحال و بختیاری

در آخرین روزهای شعبان المعظم، گروه های استهلال استان چهارمحال وبختیاری برای دیدن هلال ماه مبارک رمضان در ارتفاعات شهرهای شهرکرد و بروجن، مستقر شدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ دبیر ستاد استهلال استان افزود: دو گروه استهلال ماه رمضان از عصر روز گذشته کار رویت هلال ماه را در استان چهارمحال و بختیاری آغاز کرده‌اند.

حجت الاسلام حسن صمدزاده اظهار داشت: درماه‌هایی که رویت هلال ماه حائز اهمیت است،به‌ویژه رویت هلال ماه مبارک رمضان،ستاد های استهلال استان با استقرار در ارتفاعات این مناطق که امکان رصد ماه وجود دارد، مستقر و فعالیت خود را آغاز می کنند، معمولاً یک ساعت پیش از غروب آفتاب بهترین زمان استهلال است که گروه های مستقر در این ساعت بر تمرکز کار خود می‌افزایند.

دبیر ستاد استهلال استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در صورت رویت ماه مبارک رمضان، مستندات و تصاویر لازم تهیه و به دفتر مقام معظم رهبری اعلام خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید