سبزی معطر خاش بر سر سفره های افطاری مردم سیستان و بلوچستان
مدیر جهاد کشاورزی خاش در گفتگو با خبرنگار بسیج در خاش گفت: ٨٠٠ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیر کشت انواع سبزی های برگی قرار دارد و سالانه بیش از ١٠ هزار تن انواع سبزی از این زمین ها برداشت و به بازار سطح استان عرضه می شود.
وی افزود: کشاورزان خاشی ، این روزها از هنگام سحر اقدام به برداشت سبزی می کنند تا این محصول به موقع و تازه به دست مشتریان برسد.
شیرازد کمالی با اشاره به اینکه خاش قطب تولید سبزیجات برگی در استان است، تصریح کرد: تولید سبزی های برگی در خاش، یک امتیاز برای کشاورزان این شهرستان محسوب می شود.
کمالی تصریح کرد:در خاش بیش از یک هزار نفر در کار تولید سبزیجات برگی به طور مستقیم و غیر مستقیم فعالیت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی عمده سبزیجات برگی تولیدی شهرستان را تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، ریحان، شاهی، شنبلیله و نعناع دانست و خاطر نشان کرد: عمده این سبزیجات در شهر اسماعیل آباد و بخش پشتکوه خاش تولید می شود.