۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:49
کد خبر : 9425215
۰۱:۱۴

۱۴۰۱/۰۱/۲۴

۸۰۰ پُرس غذای گرم در سفره نیازمندان بندر امام خمینی

۸۰۰ پرس غذا به مناسبت وفات حضرت خدیجه (س) در بندر امام خمینی پخت و میان مددجویان زیر پوشش کمیته امداد این شهر توزیع شد.

رئیس کمیته امداد بندر امام خمینی با اشاره به راه اندازی آشپزخانه مهدوی در این شهر همزمان با سراسر استان خوزستان گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون ۲ هزار پرس غذا پخت و با کمک خیران و نیکوکاران میان افراد زیر پوشش این نهاد حمایتی در قالب طرح اطعام مهدوی-افطاری ساده توزیع شده است.

سمیه محیط با بیان اینکه پخت و توزیع غذای گرم تا پایان ماه مبارک رمضان در آشپزخانه مهدوی ادامه خواهد داشت، افزود: نیکوکاران سخاوتمند و نوعدوست تاکنون با اهدای افزون بر ۷۰۰ میلیون ریال کمک‌های نقدی و غیر نقدی از نیازمندان و افراد زیر پوشش کمیته امداد این شهر حمایت کرده اند.

وی در پایان ضمن تقدیر از همراهی خیران و نیکوکاران بندر امام خمینی ادامه داد: این نهاد حمایتی آماده دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی از جمله؛ خشکبار، غذای گرم، افطاری و... جهت توزیع بین ایتام و نیازمندان است.

به گفته محیط؛ کمیته امداد بندر امام خمینی در تامین جهیزیه برای زوج‌های جوان، توزیع بسته‌های معیشتی، آموزشی، بهداشتی، تامین پوشاک، مسکن و همچنین اشتغالزایی و خودکفایی مددجویان نقش مهمی ایفا می‌کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید